Tine-ma minte! Inregistrare

26.01.2009 | INTERVIURI

Florin Bratu: "Mă bucur că reprezint Dinamo"

Florin Bratu a primit vestea că face parte din echipa ideală a Ligii I în timp ce se afla la clinica de recuperare unde îşi petrece 8 ore pe zi

EDUARD APOSTOL

- Florin, statisticile arată că eşti cel mai bun atacant al Ligii I în turul campionatului...
- Ha-ha, ce veste mi-ai dat! E puţin ironic, avînd în vedere că eu sînt acum în bazinul de recuperare, dar mă bucur foarte mult! Ce dinamovişti mai sînt?

- Tu eşti primul şi, de altfel, singurul. Faci cuplu în atac cu Gigel Bucur...
- Înseamnă că îi reprezint şi pe colegii mei, meritam să fim mai mulţi acolo. Şi Bucur e un atacant foarte bun, s-a văzut asta în tur, a înscris multe goluri importante pentru echipa lui.

- Deşi ai evoluat doar în 11 etape din 17, ai impresionat decisiv. Te motivează acest lucru?
- Sigur, mă face să conştientizez că mi-am făcut treaba bine, cît am jucat. Mai ales că e ceva obiectiv, cifrele nu mint, nu? (rîde) Mă motivează, normal. E o perioadă dificilă, dar acest titlu, alături de susţinerea celor din jurul meu, mă face să simt că timpul trece puţin mai uşor.

- Pe ce atacant dinamovist mizezi să se impună în retur în echipa ideală?
- Aş vrea să văd un duo alb-roşu acolo, în avanposturi, oricare dintre cei din lot. Că doar avem cu ce! Se ştie că Dinamo are un atac de senzaţie şi aşa va fi şi în retur.

"Trag tare acum la sală pentru că vreau să revin pînă la sfîrşitul sezonului. Îmi doresc să cîştig titlul pe teren, nu în tribune!"
FLORIN BRATU

COMENTARII (2)

De tusieu pe 06.05.2009 la 20:29
De laura_reddog pe 11.02.2009 la 21:00

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu