Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

08.03.2011 | FOTBAL CLUB

La Steaua nici o strategie nu durează mai mult de o săptămînă

Nimeni nu poate reuşi la Steaua în aceste condiţii. Numai norocul poate face ca Steaua să aibă o condiţie mai bună în acest moment. Nici o strategie nu durează mai mult de o săptămînă acolo.

Steaua va avea şansă la campionat numai dacă echipele din faţă nu vor avea o strategie. A fost planul CFR, atît cît a durat. A venit proiectul Unirea Urziceni, un proiect pe timp scurt. Acum Timişoara şi FC Vaslui au proiecte excelente. În Liga 1, o echipă care are puţină organizare poate face performanţe.

COMENTARII (6)

De starchild pe 09.03.2011 la 19:35
Nici o echipa din Romania nu are o strategie, pe modelul pe care ti-l imaginezi tu. Ai uitat scandalul Carro de la Vaslui sau Contra la Timisoara. Totul e random in Liga 1, asa ca lasa vrajeala cu 'Steaua e cea mai urata'. Ce intelegi tu prin strategie? Crezi ca fotbalul e un joc de sah? Astia sunt jucatorii, toate posturile acoperite, dublate, triplate ... daca esti ANTRENOR, vino cu un sistem de joc, dezvolta niste relatii de joc si castiga meciurile cu echipe care au jucatori mult mai slab cotati. Sunt jucatori de loturi nationale; Conceicao e de cateva luni la Brasov ... te faci ca nu vezi elementele logice care nu-ti convin, si o dai in filozofie cand nu e cazul. De unde stii tu ca nimeni nu poate face nimic la Steaua, esti atat de stapan pe fenomen sau ai citit in cafea? Trebuie sa terminati cu Maximele astea, fataliste si ofensatoare. In pesajul antrenorilor, Lacatus, Hagi, Stoichita care au acaparat 95% din banca tehnica a Stelei in ultimii 4 ani, nu reprezinta nimic, sunt niste termite promovate de mass-media. Ai uitat dialogul pe care l-ai avut cu Stoichita live la TV? Ce poti sa te astepti de la asemnea mentalitate.
De nanioanpetru pe 09.03.2011 la 17:06
Nu-mi place de Vochin dar cand spune un adevar trebuie sa recunosti,asa este coerct.
De vasglo pe 09.03.2011 la 09:47
Andrei, Ma dezamagesti! Si care, ma rog, ar fi "proiectul" Timisoarei? Nu a adus si Iancu 3 antrenori in aceasta editie de campionat, sau ai uitat? Care e "proiectul" Vasluiului? Cumva ala inceput cu "linte" si "vacante spaniole"? Eu cred ca mai proiect a avut Steaua, dar, din pacate, pseudo-antrenori ca Dumitrescu si Lacatus, nu l-au vazut si inteles. Primul a cerut cei sase jucatori de la Urziceni, din care 4-5 plafonati acum, iar al doilea s-a incapatanat sa-i bage in echipa, in dauna jucatorilor tineri, dornici de afirmare si performanta, nesesizand ca cele mai bune jocuri ale Stelei au fost facute in Liga Europa, fara jucatorii Urziceniului.. Sper ca Sorin Cartu sa vada "proiectul" Stelei si sa-l reia urgent. Sunt semne clare ca asa va face..Si, inca ceva: Nu e niciun patron tampit sa distruga un proiect propus de un antrenor (ca antrenorul, specialist in fotbal propune proiectul..) care incepe sa dea roade, vizibile pentru multi, mai putin pentru unii asa-zis antrenori...
De paiazze pe 09.03.2011 la 00:26
Si niciun antrenor... Daca m-ar mai interesa fotbalul asa cum ma interesa acum vreo 4-5 ani m-as imbolnavi de nervi cind vad ce se intampla acum la Steaua si la nationala. Din fericire, imi dau seama ca atit timp cit acel personaj infect (ciobanul, adica) e in loja trebuie sa fii nebun sa mai pui suflet. E cazul si altor cluburi din Romania, dar nu exista conducere mai bolnava decit a Stelei.
De foucold pe 08.03.2011 la 23:56
Asa este... Acum Vaslui si Poli au proiecte excelente... Patrunzatoare si impartiala observatie... Ar mai fi niste tampiti pe locul 1, peste competitoarelea acelea cu proiecte excelente dar ne putem face oricand ca nu sunt acolo daca ne enerveaza la culme existenta lor...
De maryan72 pe 08.03.2011 la 18:49
de vreo 4 ani steaua este ca o clepsidra domnule vochin ajunsa in mainele acestui monument de prostie.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu