Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

03.03.2011 | FOTBAL CLUB

Costea, un talent fără viitor!

Problema lui Florin Costea vine de sus, de la patron. Mititelu a fost atît de îndrăgostit de acest jucător şi a vrut să-l crească pe măsura talentului, dar l-a stricat. Dacă îi eşti prieten unui jucător nu trebuie să spui tot timpul că e cel mai valoros şi să creşti întotdeauna preţul său de vînzare. Dacă îi era prieten, trebuie să fie tot timpul sincer. Costea e, mai degrabă, un talent fără viitor!

Problema lui Costea e că nu ştie să se poarte ca o vedetă a echipei. El e modelul românesc de vedetă şi ajunge să se întrebe dacă are lumea ceva  cu el şi de ce nu e luat la echipa naţională. Păi a fost şi la naţională şi n-a legat două pase!

Un scouter care vine la un meci al Universităţii să-l vadă pe Costea nu se uită numai de cîte ori a şutat. Dacă el primeşte mingiile numai cu spatele la poartă şi nu încearcă să se demarce la fiecare atac al echipei, nu o să dea nimeni banii pe el. Nu mai vorbesc de preţul lui de transfer, 6.000.000 de euro!

COMENTARII (1)

De gery76 pe 04.03.2011 la 16:49
Costea a avut totusi o perioada in care merita incercat mai mult la nationala pentru a-i da o anumita incredere in fortele proprii dar Razvan nu are nici ochi nici tactul si pedagogia necesara postului pe care-l ocupa.Mi-aduc aminte ca Mircea Lucescu a incurajat jucatori net inferiori lui Costea[Bogdan,Petcu,Vaetus,Dra gnea,Zare],iar Razvan a insistat cu jucatori mediocrii ca Roman,Florescu,Mara,Sburlea,Co drea nici talentati nici mari marcatori [Sburlea pana la golul cu Urziceni marcase un gol sau doua intr-un sezon].

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu