Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

03.03.2011 | FOTBAL CLUB

Ienei: "Rapid tot anunţă de trei ani că vrea campionatul...E păcat de această echipă!"

Fostul antrenor al Stelei, Emerich Ienei, a comentat la emisiunea Fotbal Club derby-ul etapei a 20-a din Liga, dintre Oţelul Galaţi şi Rapid. Fostul tehnician a declarat că Rapid trebuie să se impună la Galaţi ca să păstreze şanse la titlu.

"Meciul dintre Oţelul şi Rapid se anunţă extrem de interesant. Mă aştept totuşi de la giuleşteni să facă un joc mai bun decît în tur, ei de trei ani tot anunţă că se bat pentru cupele europene, dar de fiecare dată cad în ultimele etape. În ultimele sezoane au avut un schelet format, au avut 6-7 jucători care au rămas la echipă şi acesta e un avantaj cert. E păcat de acest club că în ultimii ani nu au mai avut performanţe", a spus Emerich Ienei la Fotbal Club.

Fostul antrenor al Stelei a comentat şi scandalul neprogramării Pandurilor Tîrgu Jiu, declarînd că echipa lui Marin Condescu ar fi trebuit depunctată, pentru că jucătorii nu ar trebui să plătească pentru greşelile administrative.

"Scandalul de la Oţelul - Pandurii e neplăcut pentru fotbalul românesc. Pandurii trebuia depunctată, e o nebunie totală să excluzi echipa din campionat. Jucătorii nu terbuie pedepsiţi pentru greşelile conducătorilor", a spus mai Emerich Ienei.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu