Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

02.03.2011 | FOTBAL CLUB

A devenit Radu Petrescu o miză în arbitrajul românesc?

Nu înţeleg de ce este considerat Radu Petrescu unul din arbitri de viitor din Liga 1. Nu e chiar atît de talentat şi a avut greşeli foarte mari în prima parte a campionatului.

La Cluj, a întors capul la o intrare criminală a lui Culio. A văzut faza, apoi a întors capul. Asta înseamnă fie că nu are valoare, fie că a fost rău intenţionat. Şi nu a dat nicio explicaţie. Poate că vor şi şefii lui să ştie de ce a întors capul, aşa cum vrem să ştim şi noi!

CCA face o greşeală şi cu banii pentru arbitraj. Slavă Domnului, în ultimii ani de zile au fost destui bani la Ligă pentru "centrali", dar la noi se vrea ca arbitri să fie numiţi angajaţi ai cluburilor gazdă. Nu e posibil aşa ceva!

COMENTARII (5)

De gery76 pe 03.03.2011 la 02:28
Din pacate pentru arbitrajul romanesc dupa retragerea lui Craciunescu si comp au ramas trei mari categorii de arbitri care fiecare a avut un reprezentant de marca Prima categorie a fost cea a arbitrilor foarte talentati cu varfurile Corpodean si Salomir dar cu mari carente de etica si moralitate,a doua categorie a fost cea a arbitrilor gen Ionica Serea destul de talentati dar imorali profund[la Serea combinata si cu o mare labilitate ca si la Helesteanu]si arbitrii ''saraci'' cu duhul cum este acest Radu Petrescu care au fost crescuti cu scopul de a fi trimisi acolo unde este nevoie de arbitri fara pic de valoare si personalitate.
De shoritong pe 02.03.2011 la 23:25
Comentariul celor de la Digi Sport la un meci al Sportului, unde Radu Petrescu era central cum ca: "nu are viitor acest arbitru" l-am auzit live si l-am apreciat ca atare....evolutiile lui urmatoare mi-au confirmat acest lucru...eu abia astept meciuri in care e delegat sa vad ce prostii mai face :)
De fandositu pe 02.03.2011 la 19:55
Scuze, dar meciul despre care vorbiti s-a jucat in alta parte si nu la Cluj!!! Cam atat, insa stiam ca inainte sa scrieti un articol va informati ceea ce nu este si cazul de fata.
De radio33 pe 02.03.2011 la 18:56
@craiova Da, dar pentru arbitri riscurile de a-și rupe picioarele sau de a-și face capul praf (vezi Chivu, Cech) sunt considerabil mai mici, așa că poate nu cu jucătorii e comparația cea mai bună.
De craiova pe 02.03.2011 la 17:36
In conditiile in care un jucator castiga 120 000 de euro pe an , ceea ce inseamna 10 000 euro pe luna mie nu mi se pare ca sunt chiar foarte bine plati "centrali" care castiga max 3 000 euro pe luna .

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu