Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

01.03.2011 | FOTBAL CLUB

CFR iese din lupta pentru titlu după egalul cu Victoria Brăneşti

CFR iese definitv din lupta pentru titlu după acest egal. Este un pas greşit făcut în condiţiile în care celelalte echipe aflate în faţă au cîştigat. Camioana era ultima echipă din acest şir care spera la titlu şi a pierdut. Dacă CFR mai avea 2 sau 3 la sută şanse la titlu în condiţiile astea şansele se reduc la 0.

Timişoara şi Vaslui rămîn în continuare echipele cu cele mai mari şanse pentru că au cele mai puţine puncte de recuperat. Timişoara mai are un avantaj prin faptul că au învins pe teren propriu cu 2-0 pe Oţelul şi e greu de crezut că echipa lui Dorinel Munteanu ar putea cîştiga cu 3-0 în retur.

Zicu a devenit un alt fotbalist, se apropie de fotbalistul care a fost înainte de accidentare. Modul lui de viaţă s-a schimbat, probabil şi-a schimbat şi atitudinea faţă de fotbal. Este un mare cîştig atît pentru Timişoara cît şi pentru fotbalul românesc.

COMENTARII (1)

De gery76 pe 02.03.2011 la 03:02
Din pacate Razvan Lucescu i-a facut un deserviciu cu titularizarea in meciul de la Paris lui Ianis Zicu.Parerea mea este ca era mult mai intelept sa-l introduca dupa minutul 60 si astfel si pe fondul eventualei precipitari a francezilor si a spatiilor mai largi evolutia sa putea fi mult mai utila.De asemenea cred ca Zicu este mult mai util intr-un meci cum a fost cel cu Albania de acasa fiind unul; din putinii jucatori romani care mai pot disloca apararile supraaglomerate.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu