Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

08.02.2011 | TOP GAZETA

Junior Moraes închide topul celor mai buni jucători din tur: Seniorul Moraes

Cel mai curtat jucător din Liga 1, Junior Moraes, a prins ultimul loc în Top Gazeta, fiind cel mai bun vîrf împins.

Brazilianul Junior Moraes (23 de ani) închide această ediţie a Top Gazeta, ieşind cel mai bun atacant din Liga 1. Jucătorul Bistriţei este al 6-lea străin care prinde echipa campionatului şi spune că "viteza, agresivitatea în sens pozitiv şi golurile marcate" au fost principalele sale atuuri în turul campionatului.

"Sînt foarte bucuros că am prins acest Top, este o mare onoare pentru mine să fiu cel mai bun atacant din România. Le mulţumesc colegilor, fără de care nu aş fi putut ajunge în această postură, familiei, dar Îi mulţumesc în special lui Dumnezeu pentru tot!", a mai declarat Moraes. El a fost urmat de Liviu Ganea (Dinamo) şi Claudiu Niculescu (U Cluj), amîndoi terminînd la egalitate. Surpriza plăcută este Valentin Simion, care a ieşit pe locul 5, peste mai bine cotaţii Traore, Bilaşco şi Marius Niculae.

COMENTARII (2)

De lucauniversalu pe 08.02.2011 la 17:08
Ia scoateti voi notele gsp si vedeti cine e primul loc... Puneti si voi pe cine merita... nu pe cine credeti voi. Cassio - 3.125 Moraes - 2.75 (fara notele gsp)
De tcostin pe 08.02.2011 la 01:25
Prea mult tam-tam pe seama lui Moraes. Un jucator mediu, parerea mea. Sa nu comparam Bistrita, cu nici o alta echipa, care declarativ cel putin si nu numai, emite pretentii la campionat si cupele europene. La Bistrita, daca se pierde un meci sau doua, nu e nici o problema. La Steaua, Dinamo, CFR, etc., dupa 2-3 meciuri proaste imediat apar voci, critici si presiunea creste. Randamentul nu va mai fi acelas. Cel mai bun ex. este "lotul Urziceni". Bilasco, un marcator, prinsase si echipa nationala cand evolua la Urziceni. La Steaua, alt sistem, alta filozofie de joc alt ceva. Asa si cu Moraes. Nu uitati domnul Vochin caci Bistrita nu se poate compara ca presiune si tot ce vreti din punct de vedere fotbalistic, cu celelalte echipe ce trag la campionat. Stiu, e un top, o statistica ce ati expus. Si eu mi-am spus o parere despre Junior Moras. Va salut!

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu