Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

27.01.2011 | TOP GAZETA

Eric de Oliveira este cel mai bun mijlocaş ofensiv în echipa turului: "Zîmbetul e principalul meu atu!"

Eric de Oliveira spune că a ieşit cel mai bun mijlocaş ofensiv în Top Gazeta pentru că joacă fotbal din plăcere

- Eric, felicitări! După ce ai fost cel mai bun stranier în 2010, acum ai ieşit cel mai bun mijlocaş ofensiv din Liga 1.
- Vă mulţumesc mult! Mi-am dorit să ajung în acest top de cînd am sosit în România! Am intrat şi eu pe site-ul vostru, dar l-am votat pe Adrian Cristea. Asta pentru că nu ştiam că mă pot vota şi pe mine! (rîde)

- Care sînt calităţile tale şi ce crezi că te-a ajutat să-i devansezi pe Spadacio sau Cristea?
- Singura mea calitate este că joc fotbal cu zîmbetul pe buze, că sînt fericit şi că ştiu că după fiecare meci mă aşteaptă acasă cea mai dragă persoană din viaţa mea! Fireşte că fără ajutorul colegilor nu puteam să ajung aici.

- Care mai e situaţia ta? Te întorci sau nu la Mediaş?
- Nu vreau să vorbesc despre ce mi s-a întîmplat la Mediaş în această iarnă, dar la timpul potrivit voi explica pentru toată lumea. Eu muncesc, mă pregătesc cu noua mea echipă, Karpaty Lvov. Vreau să fiu cel mai bun şi aici, aşa cum am fost şi la Mediaş.

COMENTARII (4)

De alex_cainele pe 28.01.2011 la 00:26
Si eu am votat cu Eric, cat sunt de dinamovist. Vad ca pe clasament Cristea a fost aproape iar Munteanu pe 3. La cum am vazut eu lucrurile discutia era intre Eric si Spadacio. Ce-i drept nu prea am urmarit multe meciuri ale Rapidului, dar pe Gaz Metan i-am cam vazut. Cristea a jucat foarte bine in primele meciuri, daca o tinea asa ar fi castigat fara probleme. Insa de pe la mijlocul turului, la seria aceea de insuccese, s-a taiat. Felicitari lui Eric pentru ce a aratat pe teren la Medias si bafta pe mai departe.
De alex_cainele pe 28.01.2011 la 00:22
@ hiromatsu Da, asa este. Multi dinamovisti l-au poreclit "Melcul".
De gazistu pe 27.01.2011 la 12:08
eric, zicu, cristea, d. popa au jucat bine
De hiromatsu pe 27.01.2011 la 07:28
Adrian Cristea ca Adrian Cristea - prima parte a turului a jucat fotbal, cu goluri, pase de gol, dribilinguri, tot tacamul. Dar Catalin Munteanu e locul trei? AHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Convingeti voi un dinamovist caCap de Zmeu a fost un mijlocas "de creatie" bun pentru jocul lui Dinamo, va rog, cand aproape toti considera ca omul se plimba pe teren in masalier.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu