Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

24.01.2011 | TOP GAZETA

Gabriel Torje este prima oară cel mai bun mijlocaş dreapta: "E prea puţin ce-am obţinut pînă acum!"

Gabriel Torje a ieşit pentru prima oară cel mai bun mijlocaş dreapta în Top Gazeta şi promite un 2011 exploziv

- Gabi, eşti cel mai bun mijlocaş dreapta în top Gazeta. De fapt, eşti primul dinamovist în acest clasament. Ce e bine şi ce este rău în asta?
- Bine pentru mine, fiindcă este o onoare să fii în echipa ideală a unui campionat. Mi-ar plăcea, pe viitor, ca tot ceea ce fac să ajute echipa să ia trofee. Vreau mai mulţi dinamovişti într-o echipă ideală a Ligii 1, ar însemna că munca noastră generală dă roade.

- Care este cea mai mare realizare a ta din toamnă?
- Golul fabulos care a adus victoria cu Rapid.

- Mai poţi repeta o astfel de execuţie? Şut din unghi cu exteriorul la vinclu într-un derby.
- Să aşteptăm derby-urile viitoare ca să vedeţi... S-a dus unde mi-am dorit, unde am vrut eu.

- Ce te motivează la 21 de ani?
- Să fiu cel mai bun. Pe cît posibil. Vreau mai mult, şi de la carieră, şi de la viaţă, e prea puţin ceea ce am obţinut pînă acum.

- Cît de mult contează pentru un fotbalist faptul că eşti apreciat într-un ziar sportiv sau că apari într-o echipă ideală a campionatului?
- Presa este a patra putere într-un stat civilizat. Asta spune multe vizavi de ceea ce m-ai întrebat. Eu mă ghidez şi după comentariile din presă, deşi nu ele îmi conduc viaţa. Sînt un reper. Faptul că sînt în echipa voastră ideală, îmi ridică moralul, cota, mă bucură faptul că munca îmi este apreciată. Eventualele critici, deşi nu-mi aduc fericire, mă stimulează să fiu mai bun pentru viitor.

COMENTARII (6)

De cyoby24 pe 24.01.2011 la 15:59
e corect...cifrele nu mint...faptul ca forumer nu poate accepta faptul k nu este nici un stelist inca in echipa e alta poveste...e ofticat...dar cifrele reflecta adevarul din teren...nu promovarea din mass media
De gava_ovy pe 24.01.2011 la 15:39
Domnule Vochin sunteti un jurnalist excelent, dar sa stiti ca este diferenta mare intre un sistem de joc 4-2-3-1 si 4-4-1-1 cum a jucat steaua in turul campionatului.La primul se folosesc 3 mijlocasi centrali nu atacant cum era bogdan stancu
De seby666 pe 24.01.2011 la 10:02
bravo lui un baiat deosebit
De jhonnymih pe 24.01.2011 la 08:25
merita din plin ...bravo lui si sa o tina tot asa ...oricum e un exemplu deosebit pt multi altii.....
De forumer pe 24.01.2011 la 03:43
Voiam sa spun Bundesliga si Premier League. Dar cred ca si Primera Division merge, doar acolo joaca Messi, nu:)?
De forumer pe 24.01.2011 la 03:41
Spre deosebire de aproape toti cei alesi pana acum, Torje CHIAR MERITA sa fie in top. Sunt foarte curios cand va pleca, la ce echipa se va duce. Cred ca un campionat ca Bundesliga sau Primera i s-ar potrivi cel mai bine, acolo sunt si alti jucatori cu statura lui si se descurca de minune(Marko Marin-Werder, Kagawa-Dortmund, Boka-Stuttgart, David Silva si Wright-Phillips - Manchester City, Aaron Lennon si Luka Modric-Tottenham). Toti cei mentionati au cel mult 1.70m.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu