Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

12.01.2011 | FOTBAL CLUB

Nebunia din Bănie analizată la Fotbal Club de la 16:00 alături de Costică Ştefănescu!

Piţurcă nu a fost lăsat să intre în cantanamentul echipei pentru a face primul antrenament din 2011! Mititelu l-a suspendat din funcţie, la fel ca şi pe Eugen Neagoe şi staff-ul său. Suporterii protestează pe străzile din Bănie, iar Victor Piţurcă se pregăteşte să tragă concluziile unei zile nebune în cadrul unei conferinţe de presă! Astăzi, de la ora 16:00, în direct la Fotbal Club pe DigiSport, Andrei Vochin, redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, alături de Ion Crăciunescu, vor discuta despre nebunie de la Ştiinţa împreună cu Costică Ştefănescu, unul dintre mai apreciaţi fotbalişti din România.

Cifrele carierei lui Costică Ştefănescu sînt impresionante: 490 jocuri (este liderul în materie din fotbalul nostru)  / 19 goluri în prima divizie, 66 jocuri la echipa naţională, fiind de 44 de ori căpitanul echipei, calitate în care a evoluat şi la turneul final al CE 1984, şi 53 de jocuri cu 1 singur gol marcat în cupele europene.

COMENTARII (2)

De marthy pe 21.01.2011 la 17:25
speranta se stinge incetul cu incetul precum o pasare phoenix...insa spre deosebire de aceasta...nu pare sa mai renasca...au fost atatea episoade...lumea incepuse sa spere,,,sa vina in numar mare la stadion...pe strazi se vorbea...STIINTA...campioana noastra...am crezut in patronul Craiovei...insa declaratiile sale contradictorii...observ ca nu sunt sesizate...a zis ca trebuia sa vina cu bani in martie...iar in celebrul acord cu Piturca era stipulat ca in decembrie spre sfarsit sa redreseze clubul financiar...O alta masura luata de acest domn...este ingradirea dreptului de libera exprimare...(si dreptul la munca al unui antrenor)...pe site-ul acestuia...editie.ro a pus sa fie dezactivata sectiunea de comentarii...probabil...sau mai bine zis...mai mult ca sigur...de frica represalilor suporterilor alb=albastri....si inca ceva....nu fac referire aici la dvs...dar...eu daca as fi ziarist...m-as lasa de aceasta meserie...cum sa postezi stiri pe site-uri de sport....gsp.ro si rivalul acestuia...BECALI a incasat bani...a facut...mai stiu eu ce afacere...si langa...ca sa fie legal...precum un arbitru cand dicteaza penalti si este acoperit de regulament...banii pe care i-a facut din afacerea x,y,z,,,ii va investii in Steaua...imi e rusine sa vad ce se intampla cu tara asta...pentru ca unii dintre voi...o faceti cum este ea acum...
De azcan pe 12.01.2011 la 14:33
De ce Piturca nu s-a intalnit cu Mititelu? Asa cum e, este patron. Vorba lui „ macar odata pe luna„ sa discute unul cu altul problemele de la club.Dupa aceea mergea la antrenament cu jucatorii.Aici a gresit mult Piturca. Probabil vrea sa fie mai mult decat antrenor. De ce s-a intalnit cu liderii galeriei ( o alta greseala a lui Piturca). Vrea sa forteze nota stiind ca suporterii nu-l prea au la suflet pe patron. Mai bine ar lasa orgoliul la o parte amandoi si ar ingropa securea razboiului pentru binele echipei.

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu