Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

19.04.2010 | DIVERSE

S-a mai născut o zonă verde: www.mmstoica.ro

De mai bine de 5 ani, de cînd încerc să pătrund, să pricep şi să transmit mai departe tainele jocului de fotbal, prietenii interesaţi de joc, nu de bîrfele din jurul său, de jucători, nu de cei care-şi fac imagine şi-şi umplu conturile de pe urmele lor, de tehnicienii adevăraţi, nu de cei care fac pe antrenorii, mă întreabă cam care ar fi sursele mele de informare.

Unde ar putea găsi şi ei discuţii legate de tactica jocului de fotbal, de strategiile tehnicienilor, de ultimele trenduri în materie. Unde ar putea citi rubrica săptămînală a lui Cruyff, pe ce site îşi mai dă cu părerea Mourinho sau care ar fi concluziile ultimei competiţii majore, trase, de regulă, de Andy Roxburgh şi coelgii săi din corpul tehnic al UEFA. De fiecare dată, răspunsul meu conţinea nume de publicaţii străine sau adrese de internet care se terminau în.it , în .com sau .uk.

De astăzi pot să le furnizez şi un .ro. Pentru că de astăzi, cei care vor, într-adevăr, să primească informaţii despre fotbal au un spaţiu pe care-l pot accesa cu încredere: www.mmstoica.ro. Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a intrat de azi în lumea blogerilor cu o "zonă verde" în care, pe lîngă experienţele sale acumulate în aproape două decenii de carieră, va sădi, săptămînă de săptămînă, un rînd de carte sportivă aleasă, altul de întîniri cu mari personalităţi,  un rînd de poveşti dulci din vestiarele prin care a trecut, altul, mai iute la limbă, despre gafele noastre, ale comentatorilor. Şi tot aşa, ca într-o mare grădină a fotbalului din care noi, cei flămînzi de acest joc, să mai consumăm şi marfă ecologică, nu doar e-urile pe care ni le furnizează, zi de zi, dăunătorii.


COMENTARII (4)

De chelbea pe 20.04.2010 la 12:38
De uvals pe 19.04.2010 la 16:26
De mihai pe 19.04.2010 la 16:15
De adrian_237 pe 19.04.2010 la 14:05

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu