Tine-ma minte! Inregistrare

Toate articolele

04.02.2010 | TOP GAZETA

Top Gazeta s-a închis cu doi atacanţi de clasă: Kapetanos şi Gigel Bucur

Kapetanos şi Bucur (29 de ani) sînt ultimii doi fotbalişti ce au prins echipa campionatului, fiind cele mai bune vîrfuri în tur. Dacă pentru grec este o premieră, Gigel este recordmenul Top Gazeta: a fost prezent în 4 din cele 5 ediţii! Transferat recent la Kuban pentru o sumă considerabilă, 1,8 milioane de euro, Bucur a fost golgeterul lui Poli în acest sezon, cu 8 goluri, la fel cum s-a întîmplat în ultimii 3 ani. Acelaşi lucru este valabil şi pentru golgeterul Stelei, care a strîns deja 20 de goluri în 38 de meciuri jucate în Liga I.

Podiumul este completat de revelaţia sezonului, rapidistul Alexandru Ioniţă (20 de ani), care a îmbogăţit în această iarnă conturile giuleştenilor cu 2 milioane de euro în urma transferului său la FC Koln.

Kapetanos: "Primul acum, primii la vară"

Kapetanos (26 de ani) spune că nu şi-a terminat norma de goluri şi le promite suporterilor titlul cu numărul 24 din istoria Stelei

- Pantelis, eşti golgeterul campionatului, iar acum ai ieşit primul atacant în Top Gazeta. Eşti mulţumit de realizările tale din acest sezon?
- Ca atacant nu eşti niciodată mulţumit. Întotdeauna vrei mai multe goluri. Trebuie să-mi ajut echipa prin cît mai multe reuşite pentru că la vară vrem să fim campioni.

- Mulţi zic că eşti un atacant norocos. Tu ce crezii?
- Poate zic asta pentru că am înscris multe goluri pe final. Dar eu spun că nu contează cînd marchezi. Mai importantă este munca decît norocul. Consider că atunci cînd munceşti foarte mult, este imposibil să nu ai realizări.

- Ai o medie excelentă de goluri. Cîte ai pregătite pentru retur?
- (rîde) Probabil am avut noroc... Serios acum. Importante sînt punctele cîştigate de Steaua, nu de cîte ori înscriu eu. Dar dacă aceste puncte sînt cîştigate în urma golurilor mele, atunci e perfect!

Gigel Bucur: "Datorez totul lui Poli"

Gigel Bucur a primit cu bucurie vestea că a fost votat cel mai bun atacant în ancheta Gazetei

- Gigel, iar eşti în echipa campionatului. Te-ai abonat la Top Gazeta?
- (rîde) M-aţi abonat voi. Sînt bucuros de acest lucru. Din cîte ştiu eu, acest top este unul obiectiv, bazat pe multe cifre. Înseamnă mult pentru un jucător să primească şi astfel de titluri pentru că încununează un sezon de muncă. Mă bucur că plec cu fruntea sus din Liga 1.

- Ai şi regrete înainte de plecare?
- Mi-aş fi dorit, poate, să marchez mai mult pentru ca Poli să fie pe primul loc. Ocazii am avut. Regretul cel mai mare este însă că mă voi despărţi de un public extraordinar, dar şi de un grup de colegi de care m-am ataşat foarte mult. Timişoara a fost a doua mea casă.

- Mai are şanse Poli la titlu după plecarea ta?
- Normal. Timişoara are atacanţi valoroşi. Aş vrea să promovez cu Kuban şi să îmi trec în palmares şi titlul cu Timişoara. Ar fi de vis!
COMENTARII (7)

De rusu255 pe 13.03.2010 la 19:11
M-am apucat sa fac o statistica despre cupa mondiala de la inceputuri pana la editia cu numarul 19,pe care sper sa o pot edita cand va fi gata.Pt fiecare cupa mondiala in parte o scurta descriere(un scurt istoric),iar apoi datele despre fiecare meci in parte:data desfasurarii partidei,orasul si arena,marcatori,echipele de inceput,spectatori,etc.Sper sa-mi reuseasca,intotdeauna am fost fascinat de marile competitii.Rugamintea mea este,daca se poate atunci cand e spre sfarsit sa va trimit o parte si sa imi spuneti ce parere aveti.Multumesc anticipat,Mihai Vochin!
De rusu255 pe 13.03.2010 la 19:02
Vreu sa va spun decat ca am un deosebit respect pt dumneavoastra si sa va urez mult succes in ceea ce faceti!Cu respect Mihai Vochin!
De Sorin pe 05.02.2010 la 09:03
De florin.b pe 04.02.2010 la 18:22
De un fan pe 04.02.2010 la 15:59
De cristiano8545 pe 04.02.2010 la 11:57
De cristiano8545 pe 04.02.2010 la 11:37

Comenteaza:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu